SONOS - 5,800 sq ft - 10 WEEKS

Location - Hayes, London

In 2002, Sonos set out with a goal – to reinvent home audio for the digital age. Their vision was simple - fill every home with music and make listening a valued experience again. They’re making it easy for everybody to listen to the music they love in every room of their home. To hear the songs they love, to discover new music they never knew existed, and to appreciate it all with the highest sound quality.

Size

5,800 sq ft

Location

Hayes, London

Scope of Works

Audio Visual - Bespoke Joinery - Bi-Folding Sliding Glass Wall - Cabling - Decoration - Doors and Partitioning - Furniture Procurement - Feature Flooring & Rugs - Neon Signage - Feature Lighting - Sound Acoustics - Write On Walls - 100-Year-Old Vintage Cinema Chairs - Living Wall

Programme

10 Weeks Plus Furniture

Highlights

Maintaining a close relationship with the client and understanding SONOS' vision was instrumental in successfully delivering this project.  The finished office brings SONOS’ work and brand values to life through the use of colour, artwork, manifestations and bespoke joinery items.  A large breakout area was installed to provide informal meeting space. To aid clean air circulation, a living wall was installed adjacent to work stations.

Client Quote

"3-Space won the tender for our new office in London, because they came across as listening well and a down to earth approach. The team impressed with their patience, nothing was ever too much with us detailing the layout, finishes and millwork in order to get it perfect. We very much enjoyed the teamwork which was a great journey and is showing with the great end result."