Sonos 025.JPG

sonos

Hayes, London

Size                  5,800 sq ft

Programme     10 weeks plus furniture

"3-Space won the tender for our new office in London because they came across as listening well and had a down to earth approach. The team impressed us with their patience, nothing was ever too much with us detailing the layout, finishes and millwork in order to get it perfect. We very much enjoyed the teamwork which was a great journey and is showing with the great end result."

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

SCOPE OF WORKS

Audio Visual - Bespoke Joinery - Bi-Folding Sliding Glass Wall - Cabling - Decoration - Doors and Partitioning - Furniture Procurement - Feature Flooring & Rugs - Neon Signage - Feature Lighting - Sound Acoustics - Write On Walls - 100-Year-Old Vintage Cinema Chairs - Living Wall

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
Sonos 09.JPG
Sonos 014.JPG

Maintaining a close relationship with the client and understanding SONOS' vision was instrumental in successfully delivering this project.  The finished office brings SONOS’ work and brand values to life through the use of colour, artwork, manifestations and bespoke joinery items.  A large breakout area was installed to provide informal meeting space. To aid clean air circulation, a living wall was installed adjacent to work stations.