Eizo Moss Wall.jpg

EIZO

Ascot, Berkshire

Size                  10,000 sq ft

Programme     12 weeks 

 

"3-Space were selected from a shortlist of five companies because they were the only people who truly took the time to fully understand our business, culture and vision for the future. The project team were professional, efficient and responsive to every question and query or “could we possible change this?” request we made (over 35 official change requests and possibly hundreds on unofficial ones). The feedback from visitors and customers has been exceptional and we really feel the building has elevated our business to the next level. I have absolutely no hesitation in recommending 3-Space to change your business for the better."

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2
Eizo%209_edited.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

SCOPE OF WORKS

Design and Fit Out with Procurement of Furniture - Ceiling Modifications - Corporate Signage - Decorations - Electrical Installations - Feature Brick and Moss Wall Coverings - New Kitchen and Breakout Area - Feature Floor Coverings - Meeting Areas - New Partitions - Doors - Skirtings - Demonstration Theatre - Access Control - Air Conditioning  - White Boards - Moving Wall - Internal Blinds - Warehouse Space

EIZO are the producers of high end monitors and display solutions for a variety of industries and as such it was important that their new offices based in Ascot reflected their drive and passion for quality. 3-Space were asked to create a brand new UK HQ space that allowed EIZO not only to bring everyone under one roof but to also demonstrate their products to their full potential. With this in mind, 3-Space put together a strong design focusing on branding including the installation of a demonstration theatre to showcase the usability of their products. Other features included the brick wall in the breakout area creating a cosy corner, a living moss wall in Reception which was inlaid with EIZO’s own monitors and an enrichment area with platformed seating.