DioceseofGuildfordAug2018-3.jpg

diocese of guildford

Guildford, Surrey

Size                  8,000 sq ft

Programme     8 weeks 

 

"There were significant challenges – the design was incredibly important to the client. Everything had to be perfect and we made changes several times, but they love it. The design has given them a modern new space that they are proud to bring visitors to and has improved staff productivity."

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
DioceseofGuildfordAug2018-49.jpg
DioceseofGuildfordAug2018-12.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

SCOPE OF WORKS

The project involved the interior fit out of the ground and first floor in Church House in Surrey Research Park. Modification of High Level Lighting - Fire Alarm Systems - Mechanical Systems - Plumbing - Power - Voice and Data - Partitioning - Doors - New Floor Coverings - Decorations - Installation of New Furniture - Joinery Items

A creative approach to space planning, zoning and wayfinding was taken to help visitors find their way to the appropriate learning resources and to create a strong sense of place.  We also used distinctive signage and graphics in the reception and staircase area to illustrate the history and development of the district, creating a feature timeline.  3-Space worked alongside The Table Creative on this project.